Gratis Hälsokost

Hälsokost är ett begrepp som omfattar kosttillskott (vitaminer, mineraler, aminosyror, fettsyror, måltidsersättningar, enzymer, m.m.), livsmedel som är odlade utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödning, naturmedel, naturprodukter och naturläkemedel. Här hittar du länkar till sidor som erbjuder billig eller gratis hälsokost, viktminskningsprodukter och gratis bantningskonsultation. Starta din mission att gå ner i vikt till nästa sommar redan idag så har du goda möjligheter att lyckas.

Få Gratis Bantningskonsultation

Är du överviktig och behöver banta? Här kan du få gratis konsultation hur du ska göra för att gå ned i vikt.

Rosenrot + Schisandra Gratis

Nu kan du få Combi Rosenrot och Schisandra gratis. Det enda du betalar för är frakten på 39:-.

Vad är Rosenrot & Schisandra och vad är dom bra för?

 • Rosenrot för ökad sexuell lust
  Rosenrot är en ört som på kort tid har blivit en av de mest sålda örterna i hela Skandinavien. Mest känd är den för sin förmåga att ge både män och kvinnor ökad sexlust, även om örten har fler spännande effekter.
 • Schisandra för ökad känslighet
  Schisandra är en kinesisk ört som har lovordats av både män och kvinnor i tusentals år. I litteratur kan man läsa att den ökar mannens förmåga och ökar blodtillförseln i kvinnans könsorgan.

Klicka här för att beställa Rosenrot + Schisandra gratis!

Gratis Omega-3

EFI bjuder på gratis Omega-3 som du kan prova i 60 dagar. Det enda du betalar för är frakten på 39:-.

Du känner säkert till att Omega 3 är bra för hjärta och leder, men det är inte den enda goda effekten. Omega 3 gör även din hud vacker och påverkar ditt humör positivt. Dessutom är det ”supermat” för hjärnan.

2 kapslar av denna Omega 3-produkt per dag ger dig så mycket som 600 mg Omega 3 vilket är en dos som anses vara optimal för en god hälsa.

Klicka här för att få gratis Omega 3!

Vitaminer & Mineraler

Här får du information om vilka vitaminer och mineraler din kropp behöver, var du hittar varje viktig vitamin/mineral, hur mycket vitaminer/mineraler du behöver få i dig varje dag, vad som kan hända om du får i dig för lite eller för mycket, m.m.

Här hittar du även en del information om hälsokost, kosttillskottnaturläkemedel och viktminskning/bantning.

Informationen på VitaminSidan.se kommer från ett antal olika betrodda källor som Livsmedelsverket, Apoteket och Läkemedelsverket.

2 Kommentarer till “Gratis Hälsokost”


 1. Ragna Jakobsen Säger:

  Hej
  Er det muligt at få tilsendt prøve af rosenrot til mig i Danmark? På forhånd tak!
  Venlig hilsen Ragna


 2. Gratis Prylar & Tjänster Säger:

  Ragna, du får kontakta företaget som säljer Rosenrot.

Lämna En Kommentar