Gratis Program

Det finns många gratis program att hämta hem på Internet. Förutom fildelning som kan vara olagligt om du delar ut upphovsrättsskyddat materiel, finns det många mycket bra gratis program som är helt lagliga att ladda hem.

För dig som vill ha ett gratis alternativ till Microsoft Office kan exempelvis hämta hem Open Office. Open Office är ett projekt med öppen källkod (Open Source project) där flera programmerare över hela världen bidrar med sina programmeringskunskaper gratis.

Med Open Office kan du arbeta med dokument skapade i Microsoft Office och andra tillverkares produkter som följer OpenDocument-standarden. Vill du ha programmet på svenska är det bara att ladda hem den svenska översättningen.

Ett annat mycket bra gratis program som drivs som ett öppet källkod-projekt är det avancerade rit- och bildbehandlingsprogrammet GIMP.

För dig som inte har råd med Adobe Photoshop rekommenderar vi att du hämtar hem detta högst potenta gratisprogram.

Här nedan har vi listat ett antal ställen där du kan hämta hem gratis program.

[wp-sitebar id=40]

Gratis Antivirus

Mjukvara.se skriver recensioner av mjukvara med fokus på säkerhetsmjukvara. Sajten är framförallt till för vanliga användare, vars kunskaper kring Internet och datorer ligger på en låg nivå.

Där hittar du denna mycket bra skrivna guide till gratis antivirusprogram…

En Kommentar till “Gratis Program”


  1. Ruben Ortega Säger:

    Det verkar som att här har jag hittat vad jag behövde.

    Rubén Ortega

Lämna En Kommentar