Gratis Teletjänster

Här hittar du länkar till gratis teletjänster för mobiltelefoni och fast telefoni. På Mobilehits kan du snabbt, gratis och enkelt få de allra senaste hitsen direkt till mobiltelefonen gratis via SMS och WAP.

Kolla även in hur du kan skaffa gratis kontantkort till din mobiltelefon genom att gå till vår avdelning för gratis kontantkort. Vill du skicka gratis SMS kan du gå till avdelningen gratis SMS.

[wp-sitebar id=24]

8 Kommentarer till “Gratis Teletjänster”


 1. nannie Säger:

  vadå när man installerar skype och ska ringa står det du har inte pengar och det står gratis här


 2. Gratis Prylar & Tjänster Säger:

  nannie, som vi skriver:
  ”…ring gratis till hela världen över Internet. Med tjänsten SkypeOut kan du även ringa till vanliga telefoner över hela världen till betydligt lägre priser än vanliga telefonoperatörer…”

  Dvs du ringer gratis över Internet till alla andra Skype-användare.

  Ska du ringa ett vanligt telefonnummer måste du förstås betala samtalet inom det landet du ringer till.

  Samtalet går alltså över Internet till Sverige och kopplas där över till det vanliga telefonnätet. Det betyder att det är en liten kostnad för samtalet inom Sverige även om du ringer från andra sidan jordklotet.

  Ringer du från vilket annat land som helst till en vanlig telefon i Sverige betalar du bara 16-19 öre per minut vilket är rätt så svåröverträffat.


 3. alex Säger:

  Men hon har rätt. Jag tycker det är synnerligen oetiskt av er att skriva så som ni gör. Beträffande priserna så ljuger du. Sverigesamtal är det mycket lätt att hitta billigare priser en vad skype har.


 4. Gratis Prylar & Tjänster Säger:

  alex, om du läser texten noggrant så talar vi om telefonsamtal mellan Sverige och andra länder över hela världen, inte inom Sverige.


 5. Olov Säger:

  Hej,

  Har ni något bra tips för att verkligen kunna ringa helt gratis till mobiltelefoner utomlands, i mitt fall till spanska mobiler? (dvs då personen som man ringer varken har tillgång till en fast telefonlina eller internet)

  Jag ringer idag helt gratis till alla fasta svenska samt fasta utländska telefoner med programmet justvoip som är det bästa och framförallt billigaste alternativet som jag hittat än så länge.

  Problemet är att när jag måste ringa till en mobil utomlands så kostar det, ca 8 öre/minuten, även om det är ett överkomlig kostnad.

  Alternativt om ni känner till något annat alternativ som är billigare än 8 öre/min.

  Tack så mycket på förhand.
  Mvh


 6. Lars Säger:

  Skype är enligt min åsikt en relativt dyr lösning i förhållande till många andra program, även om programmet möjligen har en något bättre ljudkvalitet.

  Det är ju enbart gratis att ringa mellan olika skypeanvändare. Om du ringer till fasta nätet eller till mobiltelefoner kostar det rejält. Desutom kostar utlandssamtal skjortan.

  Den enda gång jag har använt, och tänker använda skype är just då jag ringer till andra skypeanvändare, i annat fall är det otänkbart. Ni skulle ju kunna göra upp en affär med något annat företag såsom exempelvis justvoip som har betydligt rimligare villkor och priser så gör ni ju också en tjänst till era besökare.


 7. stan Säger:

  Använd MSN, det är gratis att prata med andra via MSN.


 8. Amigo Shahin Säger:

  det är jätte bra o fint o snällt av er för det här erbjodandet.det uppskattar jag. o ska alla andra göra det.jag tackar så mycket.

Lämna En Kommentar