Om GratisWeb.se

GratisWeb.se är sajten för dig som vill ha information om var du hittar gratis prylar och tjänster som gratis sms, gratis kontantkort till din mobil, gratis ringsignaler, gratis spel, musik och program, m.m.

11 Kommentarer till “Om GratisWeb.se”


 1. Jessica Säger:

  Hej,

  Jag skulle bara vilja tipsa om ett gratis presentkort på 150:-

  http://www.kryssningsspecialisten.se/html/presentkort.html

  MVH
  Jessica


 2. Martin Säger:

  Hej vill tipsa er om http://www.servettreklam.se/gratisservetter.htm där kan nämligen alla restauranger, kaféer, krogar, nattklubbar, företagsmatsalar, skolmatsalar, pizzerior, gatukök mfl få gratis servetter till sin verksamhet!

  Mvh Martin


 3. Jimmy Säger:

  Hittade på en motorsportsida som visar motorsportprogram gratis direkt på hemsidan.
  http://www.motorsportkanalen.se


 4. Niklas Säger:

  Det finns gratis webshop på http://www.webshoponline.se – kräver inga programmeringskunskaper eller webbhotell. Gratis helt enkelt.

  // Niklas


 5. Martin Magnusson Säger:

  Hej,

  Jag vill tipsa om sajten mrPostman.se där man kan skicka riktiga julkort direkt från datorn. Vi trycker och delar ut med Posten. Tror många skulle uppskatta om ni lade upp en länk till oss härifrån.

  Mvh, Martin


 6. Palle Säger:

  En helt unik sida med gratis ringsignaler – 100 nya varje månad i mp3 format! Inte ens en nedladdningskostnad.. Mvh Palle


 7. Kristofer Säger:

  Hej,

  Jag tänkte tipsa om en tävling där 40 stycken kan vinna bredband 100 Mbit/s i ett år. Det kanske kan vara något för gratisweb.se

  De 40 blogginlägg som får flest röster på http://www.comhem.se/internetfenomen får ett års fritt Bredband XXL 100 (50-100 Mbit/s). För att kunna utnyttja priset behöver du bo i ett Com Hem hus, gör du inte det kan du ge bort priset till en vän eller släkting.

  Bakgrund till tävlingen
  Vi har gjort en film för att hylla Internetfenomen, där Judit & Judit återskapar några av de mest populära och minnesvärda YouTube-fenomenen. Du kan se den här (http://www.youtube.com/watch?v=BTaHL6IeukI). Med filmen vill vi minnas allt det roliga, konstiga och udda som genom åren funnits på nätet.

  Så här gör du för att delta:

  1. Skriv ett inlägg om ditt favoritinternetfenomen på din blogg. Det kan vara en rolig film, ett mail som skickats runt eller något annat du hittat på nätet. Har du ingen blogg? Klicka här så är du igång på 1 min.

  2. Kopiera in länken till ditt blogginlägg på http://www.comhem.se/internetfenomen. Glöm inte att skriva en bra rubrik, den kommer att visas i listan.

  3. Dela med dig av ditt bidrag på till exempel Facebook eller Twitter, så har du större chans att vinna. De 40 bidrag med flest upptummar vinner!

  Mvh,

  Kristofer


 8. joel Säger:

  Jag vill tipsa om att man kan få en ledlampa till cykeln gratis om man bloggar om Re-Cykels elcyklar.
  Mer info på denna sida
  http://www.re-cykel.nu/blogs/11?locale=sv

  Mvh
  Joel


 9. Daniel Säger:

  Kan rekomendera en helt ny annons sajt som jag tro kan bli riktigt bra. Den inriktar sig bara på retro och rockabilly och granskar alla annonser = seriös sajt . Helt gratis att annonsera med bild annonsering


 10. Peter Säger:

  Tips:
  OPkollen.se – Gratis tjänst som tar reda på vad folk har för mobiloperatörer!

  iLoveGratis.se – En sajt där folk skänker bort prylar!


 11. Edgeweb Säger:

  Bra samlingar i de olika kategorierna hitintills .. jag surfar vidare och ser om resten håller samma kvalitet.

Lämna En Kommentar